Din räddare i marina nödsituationer

01 februari 2024 Maja Bergman Lindberg

editorial

När det kommer till sjösäkerhet och driftsäkerhet för marinmotorer, är snabb och pålitlig service inte bara en fördel utan en nödvändighet. För ägare av Volvo Penta-motorer finns det en tjänst som sticker ut – Volvo Penta Action Service. Det är en global hjälptjänst som finns tillgänglig 24 timmar om dygnet, året runt, för att stödja dig med teknisk hjälp och service för din motor när du som mest behöver det.

Vad är Volvo Penta Action Service?

Volvo Penta Action Service är en dedikerad lösning för Volvo Penta-motoranvändare som behöver assistans eller teknisk support oavsett var de befinner sig. Denna tjänst utgör kärnan i Volvo Pentas löfte om driftsäkerhet och kundsupport, genom att tillhandahålla expertis och hjälp vid varje tänkbart scenario som kan uppstå med deras produkter. Volvo Penta har byggt upp ett omfattande nätverk av kvalificerade servicetekniker och återförsäljare runt om i världen. Detta innebär att oavsett var du befinner dig, om du stöter på problem med din Volvo Penta-motor, kan du genom ett enkelt telefonanrop eller digital anslutning snabbt komma i kontakt med professionell hjälp.

Volvo penta action service

Snabb respons och professionell support

En av de främsta fördelarna med Volvo Penta Action Service är tillgängligheten av omedelbar assistans. När du kontaktar Action Service kommer du att tas om hand av specialiserade operatörer som skickligt kan diagnostisera problemet och ge riktad rådgivning. Om situationen kräver det, kan Volvo Penta skicka ut en servicetekniker direkt till din plats, oavsett var i världen du befinner dig. Operatörerna som hanterar dina förfrågningar är välutbildade och har omfattande kunskaper om Volvo Pentas produkter, vilket gör dem kapabla att erbjuda konkreta lösningar eller vägleda dig genom de steg som krävs för att åtgärda problemet tills hjälp kan anlända.

I nödsituationer

Trots all försiktighet och regelbunden underhållning kan oväntade problem uppstå. I sådana tider blir Volvo Penta Action Service din livlina. Det är särskilt kritiskt för kommersiella operatörer vars affärsverksamhet beroende på att deras fartyg är i rörelse. Varje minut som ett fartyg är ur drift kan innebära förlorade intäkter och kostnader. Därför är tillförsikten om att ha tillgång till snabb och effektiv hjälp via Volvo Penta Action Service oumbärlig. Genom denna tjänst kan fartygsägare och operatörer känna sig säkra på att de inte är ensamma och att en lösning aldrig är långt borta.

Fördelen med lokalt servicestöd

De flesta problem kan lösas över telefon eller via digital kommunikation, men ibland är det nödvändigt med fysisk åtgärd. Här kommer den lokala närvaron som Volvo Penta erbjuder till sin rätta. Med workshops och servicecenter stationerade runt hela världen, är hjälpen aldrig långt borta. Det är här samarbetet med lokala partners och återförsäljare spelar en viktig roll. I Sverige finns många pålitliga Volvo Penta återförsäljare och serviceverkstäder, men en av de mest omtalade är Björnhammarvarvet. De är kända för sin kompetens och förmåga att leverera högkvalitativ service, vilket gör dem till en utmärkt partner när det gäller att ta hand om din Volvo Penta-motor.

Fler nyheter